В края на януари Джорджина Родригес имаше рожден ден и половинката

...
В края на януари Джорджина Родригес имаше рожден ден и половинката
Коментари Харесай

Какъв подарък получи Роналдо от Джорджина?

В края на януари Джорджина Родригес имаше рожден ден и половинката й Кристиано Роналдо я изненада сантиментално, осветявайки фасадата на Бурж Халифа в Дубай с нейния лик. А по случай неговия персонален празник на 5 февруари бременната хубавица му върна жеста.

Добре знаем, че най-голямата фикс идея на футболиста са скъпите коли. Той има забележителна сбирка за милиони, само че едно ново попълнение в нея в никакъв случай не е ненужно. А в този момент то пристигна като подарък от Джорджина.

В профила си в Instagram тя показа видео от изненадата за рождения ден на Кристиано. В двора на сегашния им фамилен дом в Италия е паркиран чисто нов Cadillac Escalade, оборудван с всички вероятни екстри, както и с задоволително място, с цел да побере всичките им деца.

Според Daily Mail, цената на подаръка на четири колела е към 100 хиляди евро. А ние можем единствено да се запитаме дали Родригес има толкоз пари, които сама е изкарала, с цел да може да си разреши да го купи на Роналдо.

" Честит 37-и рожден ден на любовта на живота ми. Обичаме те безгранично. Най-добрият татко и най-хубавият сътрудник в живота, който Бог може да ни изпрати. Ти си герой и заслужаваш всичко хубаво, което ти се случва. Ти си съвършенство и ентусиазъм ", написа бъдещата майка на близнаци към обявата си.

Въпреки че на видеото Роналдо не наподобява изключително вдъхновен от получения подарък, той не пропусна да се похвали с него и да благодари на половинката си. А следващата изненада за празника му е била голяма торта с доста плодове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР